Piso en VILABLAREIX

Ref.: 3949

Descripción del Inmueble

GIRONA-VILABLAREIX. Promoció de 12 habitatges de nova construcció plens de llum i noves il·lusions. Pis de 98 m² amb terrassa de 50 m². Consta de 2 habitacions amb possibilitat de 3 habitacions, 2 banys complets, sala menjador amb cuina oberta moderna. Acabats d’instal·lacions amb aerotèrmia, recuperador d’aire primari, climatització oculta mitjançant xarxa de conductes a cada estança, domòtica, terra radiant i aïllament acústic. Piscina comunitària a coberta amb impressionats vistes panoràmiques. Comunitat molt tranquil·la, el poble de Vilablareix és un entorn privilegiat a 10 minuts en cotxe del centre de Girona, amb una comunicació immillorable i proveït de tots els serveis, llar d’infants, escola i institut, centre d’atenció primària, gimnàs, poliesportiu, piscina municipal, pistes de pàdel, camp de futbol i centre cultural. Tot això envoltat d’amplíssimes zones verdes. Disposa de plaça de pàrquing i traster. Ascensor. No dubteu a trucar-nos i concertar una cita. AGENTHIA SERVEIS IMMOBILIARIS. www.agenthia.com — facebook.com/agenthia

Solicitud de visita

Si desea solicitar una visita a este inmueble llame al 972 902 200 o rellene este formulario.

La comunicación remitida quedará incorporada a un fichero del que es responsable AGENCIA D'EDIFICIS I SOLARS AGENTIA, S.L.. Dicha comunicación se utilizará exclusivamente para atender a su solicitud. Mediante la indicación de sus datos y de conformidad con lo establecido en el artículo 6 de la L.O.P.D., Ud. otorga consentimiento inequívoco a AGENCIA D'EDIFICIS I SOLARS AGENTIA, S.L. para que proceda, en cumplimiento de los fines mencionados en el apartado anterior, al tratamiento de los datos personales facilitados.

En cualquier momento usted podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, oposición y, en su caso, cancelación, comunicándolo por escrito e indicando sus datos personales a la AGENCIA D'EDIFICIS I SOLARS AGENTIA, S.L., en el domicilio Avinguda Jaume I, 74 17001, Girona o mediante el envío de correo electrónico a info@agenthia.com.

Tu solicitud de visita se ha enviado correctamente
No se pudo enviar la solicitud. Vuelve a intentarlo más tarde por favor.